Plan uw onderhoud

Een kachel onderhouden? Dat kunnen we als de beste!

Om er zeker van te zijn dat uw kachel goed en veilig verwarmt, dient u die regelmatig te laten onderhouden, bij voorkeur twee keer per jaar. Wij onderhouden zowel kachels van de merken die wij zelf verkopen als kachels die door onze voorgangers verkocht werden.

U kan uw onderhoud bij ons eenvoudig boeken. U hoeft slechts op het oranje bolletje te klikken, waarna u uw gewenste tijdstip en gegevens kan invullen. 

Vervolgens ontvangt u van ons een bevestigingsmail en komen wij op uw gekozen moment langs. Hebt u geen bevestigingsmail ontvangen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen.

uw kachel onderhouden
twee keer per jaar
Heeft u verder nog vragen?
Wij staan klaar om ze te beantwoorden!

Tijdelijk gesloten vanwege een verhuizing

Op woensdag 27 september, zaterdag 30 september en woensdag 4 oktober 2023 zal onze zaak tijdelijk gesloten zijn vanwege een verhuizing. Uiteraard blijven we telefonisch of per mail bereikbaar.

U kan Hestiafire binnenkort terugvinden op het volgende adres: Kerkstraat 115, 1851 Humbeek (Grimbergen). Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober organiseren we een opendeurweekend. U bent dan welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur om onze vernieuwde winkel te komen ontdekken. Graag tot dan!