Rika Induo

Verheug u op heerlijke warmte en optimaal comfort met de nieuwe combikachel van RIKA. Een waardevolle bijdrage aan modern wonen, die steeds voor weldadige warmte zorgt, of hij nu wordt gevoed met pellets of houtblokken.

De combikachel INDUO II heeft het in zich: hout en pellets, comfort en zuinigheid, warmte en behaaglijkheid. De INDUO II is een houtkachel en een pelletkachel in één en kan afwisselend worden gestookt met hout en pellets. Een sensor herkent automatisch met welke brandstof hij wordt gevoed en regelt via RIKATRONIC3 zelfstandig de luchttoevoer.

Een bijzondere eigenschap van de combikachel INDUO II is de gebruiksvriendelijke regeling met behulp van een aanraakscherm met groot bedieningspaneel. Met de eenvoudige menugestuurde bediening kan de kachel met overtuigend gemak worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. De combikachel INDUO II verspreidt zowel bij de verbranding van pellets als de verbranding van houtblokken weldadige warmte en comfort - en daar hoeft u bijna niets voor te doen. Hij combineert moderne pellettechniek met romantisch houtvuur in één kachel. De combikachel INDUO II van de Oostenrijkse kachelbouwer RIKA is op dit moment de grootste innovatie op het gebied van verwarmingstechniek.

Category: Pellet/Hout
Sub-Category: Rika
Tag: Standaard