Pelletkachels en Houtkachels, merken

Hestiafire heeft weldoordacht gekozen voor de merken Piazzetta, Superior, Saey, Animo en Hergom. Wij zetten graag voor u de belangrijkste kenmerken en voordelen op een rijtje. Wij hopen u hiermee bij te staan in de zoektocht naar uw perfecte kachel. Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Piazzetta

Piazzetta wordt gekenmerkt door zijn zeer verfijnde afwerking, mooi Italiaans design en het unieke 'Multifuoco' systeem. Dankzij dit systeem is het ook mogelijk om meerdere kamers te verwarmen. Piazzetta is de enige kachel die zijn warme lucht langs onder blaast, waardoor er minder tot geen warmte verlies is

Zowel de hout- en pelletkachels, als de inbouwhaarden van Piazzetta worden gekenmerkt door hun mooie afwerking, kwalitatieve materialen en zeer stille werking.

Superior

De pelletkachels van Superior combineren een uitstekende kwaliteit met een aantrekkelijke prijs.
Daarnaast kenmerken ze zich door hun:

  • hoog rendement
  • lage uitstoot
  • gemakkelijke installatie
  • praktische bediening
  • eenvoudig onderhoud

Ze beschikken bovendien over een krachtige en geluidsarme ventilator die voor een optimale warmteverspreiding zorgt. Alle modellen zijn ook uitgerust met een eenvoudige thermostatische regeling die toelaat om een dag-, week- en weekendprogramma in te stellen. Optioneel zijn een afstandsbediening en luchtbevochtiger verkrijgbaar.

SAEY

Saey, meer dan 100 jaar duurzame kachels en haarden.

Een vooruitstrevend Belgisch bedrijf met meer dan 100 jaar expertise in het ontwikkelen en verhandelen van kachels. Het eigen research & development team ontwikkelt duurzame haarden en vrijstaande kachels met de focus op gebruiksgemak, kwaliteit en een mooie vormgeving.

Alle toestellen van Saey zijn CE-gekeurd. Dit betekent dat ze voldoen aan de Europese normen inzake veiligheid, volksgezondheid en consumentenbescherming. Saey streeft ernaar en slaagt erin om beter te doen dat dit minimum.

Duurzame materialen en slimme technologieën zorgen voor de meest efficiënte verbranding. Zo haal je de beste prestaties uit de minste hoeveelheid brandstof. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

Animo

U wilt genieten van gezellige vlammen en comfortabel verwarmen? Dan is de Oostenrijkse Animo pelletkachel de oplossing. Dankzij de praktische grote pelletvoorraad en de regelbare warmte-afgifte zijn deze kachels ideaal, ook voor kleinere woonruimtes.

Geluidsarm, tijdloos design, optimaal rendement, stralingswarmte en eenvoud zijn slechts enkele kenmerken.

Hergom

De Hergom pelletkachel brengt u het comfort en gemak van een technologisch geavanceerde kachel in een traditioneel kleedje.

De efficiënte verbranding van de pellets, het aantrekkelijk design, de gietijzeren structuur en het aangename vlammenspel worden gecombineerd in een Hergom kachel.

Het traditionele plezier van een houtvuur aangepast aan de hoge comforteisen, voorziet in de energie van de toekomst.